Томатне песто менш популярне, проте точно не менш смачне від зеленого. Цей мікс томатів, грецького горіха та пармезану, доповнений потрібними приправами, припаде вам до смаку. У страві добре відчувається сирний смак та горіхи. Для приготування ми використовуємо саме сир, а не його замінники у виглядів порошку чи ароматизатори. Локшина в соусі томатне песто від James Cook багата на вуглеводи та білки, тому добре наситить вас та надасть потрібної енергії.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 6 хвилин
Склад: локшина яєчна, сир пармезан, грецький горіх, помідор, часник, сіль, чорний перець мелений.
Харчова цінність: білки 12.2 г, жири 20.37 г, вуглеводи 53.5 г
Енергетична цінність порції: 444 Ккал
Вага: сухої страви – 90 г; готової – 270 г