Избранное
Корзина
"KOZAK"military
+380 (96) 396-01-33

М'ясна консерва I'MREADY - яловичина у власному соку

140 грн
Код: 31830
В наличии
Купить
Перезвоните мне
Минимальный заказ: 0 шт.
Контакты
Ирина Игнатьева
+380 (96) 396-01-33показать+380 (96) 396-01-33
79007, Украина, Львовская обл., Львов, Крехівська 7 магазин "КОЗАК ",

(Львів Крехівська 7)

В магазине действует система скидок!
Накопительная скидка
3% при сумме заказов от 1000 грн
5% при сумме заказов от 2000 грн
7% при сумме заказов от 3000 грн
10% при сумме заказов от 5000 грн
15% при сумме заказов от 8000 грн

Описание

  * НАЯВНІСТЬ уточнювати! *

* Наявність Ви можете дізнатися за телефоном, або зробивши замовлення на сайті через кошик - з Вами зв'яжеться менеджер і проінформує про наявність.

*Отправка Наложенным  платежом осуществляется при заказе на сумму от 300гр.*

М'ясна консерва I'MREADY - яловичина у власному соку - фото pic_3e0c61593ab8970cf7eae8adc37bc7ed_1920x9000_1.jpg'

М'ясні консерви I'MREADY - яловичина у власному соку до Вашого столу! Вага - 325 гр.

Склад: яловичина вищий сорт 97% (закладка сировини до стерилізації), цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний, розмарин, лист лавровий сухий.

Перед вживанням розігріти. Строк придатності не більше 2 років від дати виготовлення за умови зберігання при температурі від 0ºС до 20ºС та відносній вологості повітря не вище 75%.

Stewed beff "Extra Quality".

Ingredients: beef, onion, salt, black pepper, rosemary, laurel leaves. Mixing ratio of beef meat: not less than 97%/

Please heat before use. Shelf life up to 2 years from the date of manufacture at temperatures from 0ºС to 20ºС and relative humidity below 75%.

 

 бжу 1

Характеристики

Производитель
Украина ТД
Страна производства
Украина
Тип
консервы из говядины
Тара
мягкая упаковка
Масса (нетто)
325 г

Размер упаковки

Вес
0.5 кг
Высота
3 см
Ширина
25 см
Длина
30 см

Подробная информация о предложении

Способ упаковки
Пакет
М'ясна консерва I'MREADY - яловичина у власному соку

Отзывы

Пока нет отзывов

Подобные товары

Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
»